Welkom op de open ateliers van nijmegen oost 4 en 11 oktober

Welkom op onze beeldentuin, kunstmarkt en muziekatelier.
Op zondag 20 september is de doorgang van het eerder afgelaste kunstweekend van april 2020. Onze ruim opgezette Beeldentuin, Kunstmarkt en Muziekatelier is tussen 11.00 u en 17.00 u te bezoeken op de Berg en Dalseweg 295 Nijmegen-oost. Ook dit keer weer een verrassende variatie in beeldende kunst, geengageerde kunstenaars en een aantal frisse singer-songwriters, kunstzinnige bands in en rondom ons pand.

Naast de kunstmarkt is er een beeldentuin, zijn er open ateliers, verrassende musicale acts en is er doorlopend een meet en greet met alle kunstenaars. Bijzonder is dat tussen de kunst ook het werk van vorig jaar overleden wijkgenote Sil Boesten staat. Voor geïnteresseerden is er een zangworkshop in het atelier van Hanne van Renesse te volgen of een mini-wijnworkshop verzorgd door wijnhandel Cave du Portugal. Het wordt een weekend vol kunst, muziek, creativiteit, gezelligheid en inspiratie. De gastkunstenaars zijn Alda Poulussen ( wolschilderijen en beelden), Annie van Gemert ( fotografie), Frans Kerkhoff ( shaped canvas), Inge Jansen ( beelden ), Jacinta Kogelman ( intuïtief kunstenaar), Joris Moore ( illustraties, collages), Marc Deeleman ( beelden in cortenstaal), Marianne de Bil ( 3-d en schilderijen), Riet Kersten ( gemengde techniek) Sil Boesten ( in memoriam, beelden uit steen), Sjaak Kaashoek ( etsen en schilderingen), Stijn Coetsier ( geometrische sculpturen), Syl Tuerlings ( weldArt) en Tonnie Volmeier ( textiel kunstenaar). Muziek wordt verspreid in het gebouw en tuin verzorgd door singer-songwriters Hanne van Renesse ( gitaar en zang), Key May ( gitaar en zang) ( samen Hanky genaamd), Clemens Thonen ( gitaar en zang), imperfektionistisch kunstkollektief De Naakte Waarheid en de eclectische post-garageband Misprint. Wees welkom zondag 20 september tussen 11:00 en 17:00 uur op de Berg en Dalseweg 295 in Nijmegen Oost! Organiserende Ateliers Berg en Dalseweg 295: Wil van Lamoen ( collages en schilderijen), Hans de Raad ( sculpturen van hout en brons), Hanne van Renesse ( zang, gitaar en singer-songwriting), Zaag meubelwerk ( interieurontwerp en -bouw), Sophie de Haan, Tegelwijs mozaiekatelier (beelden in mozaiek).

Welkom op de expositie in Buren, daar exposeer
ik drie weekeinden in oktober

Welkom op de open atelieroute van Wil van Lamoen en Hans de Raad

Welkom op de expositie in het kerkje van Velp bij Grave
drie weken in september

De Oude School

Zaterdag 7 april is er een speciale beeldentuin georganiseerd samen met diverse kunstenaars uit Nijmegen oost in de voormalige montessorieschool op de Berg en Dalseweg 295 te Nijmegen. mmv sil boesten, hanneke van broekhoven, marc deeleman, gerda fransman, annie van gemert, leden van beeeldhouwgroep 85, inge jansen, marion leseman, jeroen suurd, syl teurlings, en natuurlijk de organisatoren wil van lamoen en hans de raad, zaag meubelwerk en tegelwijs mozaikatelier.